Den feteste jobben !

Norges Fotograf Forbund og Fotografiens Hus
søker etter en person som kan jobbe som Redaktør for Norsk Fotografisk Tidskrift og Daglig leder for Norges Fotografforbund. Knut Evensen har I en årekke bygget opp tidskriftet til å bli et anstendig fagelig bra blad og en reel konkurrent til bladet Fotografi. Evensen takker for seg og nå er NFF på jakt etter en dyktig person…
På fotografiens-hus.no står denne stillingsbeskrivelsen utlyst.
” Kort om NFF og stillingen(e)
Det beste for oss vil være å finne én person til begge stillingene. - Hvis ikke vil vi etablere 1 1/2 stilling

Norges Fotografforbund står foran en spennende utvikling og vi søker en person som kan være med på å bygge opp vårt nye tilbud overfor medlemmer og omverdenen.

Vi ser for oss følgende hovedoppgaver for våre nye medarbeider: Du skal drifte Fotografiens Hus som skal synliggjøre profesjonelle norske fotografer gjennom utstillinger i vårt galleri i Rådhusgaten 20. Du skal også følge opp vår web med småstoff/nyhetene som kanaliseres over på nettet, yte service for våre medlemmer fra vårt sekretariat og presentere norske fotografer i et kvalitetstidsskrift med vekt på dypere presentasjoner, billedvisninger, dybdeintervjuer og grundige fagartikler.

Kort om jobben

Norges Fotografforbund utgir tidsskriftet Norsk Fotografisk Tidsskrift. I tråd med utviklingen av Internett, legger NFF opp til en ny kommunikasjonsmodell fra og med 2. halvår 2001. Modellen går ut på at informasjonen kommuniseres via tre kanaler:

A. Fotografiens hus med sekretæriat og galleri.
B. Internett: NFFs hjemmesider www.fotografiens-hus.no
C. Norsk Fotografisk Tidsskrift; ny modell: 64 sider og fire utgaver årlig.


Vi satser på å utvikle websidene, og gode datakunnskaper er en nødvendighet. Vi samarbeider allerede med andre fotografforbund, og vi ser for oss utviklingen av en paraplyorganisasjon. Søkeren bør ha kunnskap og evner til å skape gode relasjoner mot våre medlemmer, samarbeidspartnere og besøkende.

Kjenner du deg igjen på vår ønskeliste? Send oss en søknad eller kontakt vårt sekretariat for flere opplysninger om stillingen.

Søknadsfrist 30.06.

Norges Fotografforbund,
Rådhusgaten 20,
0151 Oslo.
Telefon 22 33 21 15 eller mail: nffoto@online.no
( bildet er fra fotografiens-hus.no )
 -
 -

Foreninger Foreninger: mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu