Fotokonkurranse for bildeserier

Fotorådet står bak den første fellessatsningen bransjen gjør på år og dag. Det dreier seg om en fotokonkurranse med reisepremier for 35 000 kroner. SI DET MED BILDER! er temaet, og du skal si det med minst fire bilder.

FOTORÅDET ønsker å stimulere det å fortelle med bilder.
Det sies at et fotografi kan si mer enn tusen ord.
Hva da med bildeserien - kanskje kan den fortelle mer enn en bok?!
En bildeserie i denne konkurransen kan være alt fra 4 - 5 bilder til hvor mange som helst. Vi setter ingen annen begrensning enn at alle bildene skal være limt/montert på ett underlag. Om du vil montere dem på en albumside, en kartong, en treplate eller et stykke tekstil - det er opp til dine kreative evner! Hver person/familie kan kun delta med én serie.
Om du vil bruke bildene i standardstørrelse eller lage forstørrelser, det står deg også fritt. Om du vil la bildene være rektangulære eller du klipper i dem - det bestemmer bare du. Men bildene skal være på papir. Dette er med andre ord ingen konkurranse for lysbilder eller bilder på en dataskjerm. (Du kan selvfølgelig fotografere med digitalkamera og gjøre hva du vil med bildene - men sluttproduktet må være fotografiske papirbilder.)
SI DET MED BILDER starter som en lokal konkurranse hos fotohandlere over hele landet. Innleveringsfristen er 1. september. Du har med andre ord sommeren på deg til å ta og lage bilder. Innen 10. september skal fotobutikken ha juryert de lokale konkurransene. I perioden 10. - 24. september kan du påregne at lokale vinnere blir presentert i butikkens vindu. (Og de som ikke nådde opp kan få tilbake sine bidrag.) Etter utstillingen sendes de tre beste seriene til den store landsfinalen - hvor de skal konkurrere om reisepremier for 35 000 kroner!
Premiene er reisegavekort hos Ving.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu