Leica – With a license to shoot

Leica lanserer en spesialutgave av Q2 i samarbeid med James Bond. Leica Q2 007 Edition blir kun lagd i 250 eksemplarer.
Leica er etter hvert kjent for sine spesialutgaver. Blant annet ble det laget 10 eksemplarer av en spesialutgave av Leica M Monochrom til åpningen av Leica Store Oslo. Ofte samarbeider med ulike designere eller motehus for å lage eksklusive versjoner av kameraene sine.

I dag lanserer de Leica Q2 007 Edition, en spesialutgave som er sammensmelting av to sterke merkevarer, Leica og James Bond. Kameraet lages i 250 eksemplarer, og som markerer 60 år med 007 og ferier den 25. filmen i rekken, No Time To Die.

Leica forteller at Q2 007 Edition utstråler diskret eleganse, akkurat som James Bond er kjent for, og er utført i Leicas velkjente minimalistiske design. Hvert kamera er individuelt nummerert, noe som gjør "007" -kameraet til et ettertraktet samlerobjekt.
• Kamerahuset er utført i sort lakk
• Skinntrekket er spesialdesignet av Globe-Trotter i dypgrønt skinn
• 007-logoen er gravert inn på toppen av kamera
• Limited Edition-nummeret er inngravert under skjermen
• Det berømte Bond-pistolløpet er inngravert på objektivdeskelet

Kameraet kommer i en håndlaget koffert designet av det britiske luksusmerket Globe-Trotter. Kofferten er inspirert av det skreddersydde Globe-Trotter-utstyret som benyttes i filmen No Time To Die og kamerakofferten har samme matchende farge i mørktegrønt skinn som kameraet.

Samtidig med lanseringen åpner Leica Gallery i London utstillingen NoTimetoDie–BehindtheScenes, med bakombilder fra filminnspillingen, tatt med Leica-kameraer. flere av bildene er tatt av Daniel Craig selv, som i tillegg til å være skuespiller også er fotograf.

Salget begynner umiddelbart, men skal du ha et slikt kamera, bør du være raskt ute, for vi har blitt fortalt at det kun kommer ett eksemplar til Norge.

Kameraet kommer nok ikke med en license to kill, men derimot med en license to shoot.

Hvis du lurer på prisen, så er den 79 000,- kroner.
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Lasse B.
Hva kaller man dette? Det har vel egentlig lite med fotografering å gjøre. Jåleri?
11.9
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu