Canson lanserer nye Barytt-papir

Oppgraderer Baryta Photographique til versjon to og lanserer Baryta Phtoographique II Matt.
Canson er svært gammelt selskap, og laget papir til de store malerne siden tidenes morgen. De har derfor en unik kunnskap om papir og dets egenskaper, og når de snakker om papir, da lytter vi.

De er ikke produsenten som lanserer nye produkter ustanselig, så når de nå kommer med noe nytt, syntes vi det var verdt noen linje.

Barytt-papir har vært i bruk i hundrevis av år, og er en klassiker som ikke går av moten. Nå har Canson lansert to nye barytt-papirer, en oppgradert standardversjon, Baryta Photographique II og en matt versjon, Baryte Photographique II Matt.

Dette er ekte barytt-papir med det lag av bariumsulfat som gir den spesielle kontrasten og detaljgjengivelsen sammen med et stort fargerom.

Nytt på versjon II er en litt mer strukturert overflate og en høyere kvalitetsfølelse, og blir tilgjengelig i januar og erstatter den eksisterende Baryta Photographique, sier Canson i en pressemelding. Den matte utgaven har en jevn, matt overflate som framhever detaljene i bildet. Denne kommer først i Q2.

Papirene vil bli tilgjengelige i alle vanlige størrelser fra A4 og helt opp til 60 tommer.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu