GoPro Hero7

Nytt action-kamera skal ha en helt vanvittig bra bildestabilisator
GoPro kommer jevnlig med nye modeller, og i dag er det tid for en ny runde med oppgradering av modellene.

GoPro Hero7 kommer i tre varianter, slik som noen av de tidligere modellene, Black, Silver og White. Black er toppmodellen, og har fått særlig en ny, spennende funksjon.

GoPro kaller det for Hyper Smooth, og det er en bildestabiliseringsteknologi som i følge Bent Broklev hos den norske importøren, Respons, gjør gimbal overflødig. «Den er helt vilt god, og jeg hadde ikke trodd det var mulig før jeg så det», sier han når vi spør om hva som er nytt.

Bildestabilisator har jo vært noe GoPro-kameraene manglet lenge, og fikk det først med Hero5. Likevel var den ikke på samme nivå som denne skal være. Vi har ikke testet den ennå, og kan ikke gå god for påstandene ennå, men det høres jo lovende ut.

I tillegg til «Hyper Smooth» har kameraet også «Hyper Lapse», en time lapse-videofunksjon som kan sette sammen stillbilder som tas mens du er i fart til en jevn video. Og da ser også farten mye høyere ut.

Hvis du ønsker å strømme video live kan du gjøre det direkte til Facebook og samtidig lagre til minnekortet i kameraet.

Utover disse funksjonene er kamerat stort sett som før, et robust lite action-kamera med stillbildefunksjon som tåler å bli med ned til 10 meter under vann uten at du setter på undervannshus.

Du kan ta opp i 4K60P og det er støtte for ekstern mikrofon hvis du ønsker det. Det finnes en stor mengde tilbehør og monteringsutstyr, og deriblant undervannshus som gjør at du kan dykke med kameraet.

Silver og White
Dette er to enklere modeller uten den nye bildestabilisatoren (de har den samme som i Hero6). Silver kan ta opp video i 4k30P mens White bare tar opp i full HD 60P.

Et stort minus ved Silver og White er at du ikke kan skifte batteri i dem. Du lader batteriet rett i kameraet, men har du en dag du vil filme mye, kan det fort bli slutt på moroa.

Kameraene kommer i salg 27. september. Black vil koste 4399,-. Silver havner på 3299,- mens White kan bli din for 2199,-

Redaksjon i Foto.no er uavhengig av butikken og nettbutikken vår, men drives av inntektene derfra. Så hvis du setter pris på nettstedet og tjenestene vi tilbyr, og ønsker å se det videreført og forbedret, er vi svært takknenmlige hvis du vurderer å handle hos oss neste gang du trenger fotoutstyr eller å få laget bilder.
Du finner butikken vår i Barcode, rett ved spor 19 på Oslo S.
Nettbutikken finner du her.


 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu