NATURENS DETALJER! Workshop med Anna Ulmestrand og Bjørn Joachimsen

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg en kreativ vitamininnsprøytning som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Grebbestad i Bohuslän, 7.–10. mai 2020]

Ta månedens bilde og vinn flotte premier

Vi starter en ny runde i månedens bilde. Temaet er Portrett.

Portrettworkshop i Sofia

Portrettfotoworkshop i Sofia – Bulgaria: Fotografene Henrik Beckheim og Bjørn Joachimsen inviterer til en workshop i portrettfotografering – fullpakket med inspirasjon, læring og opplevelser i en av Europas eldste, og mest spennende byere – Sofia. Gjennom fire intensive dager og kvelder får du en skikkelig vitamininnsprøytning som skal gjøre deg til en mer kreativ og spennende portrettfotograf. [Sofia, 12. – 15. mars 2020.]

Industridokumentar og fotokunst

Fotograf Dag E. Thorenfeldt tar oss med inn i en bit av Oslos industrihistorie i sin bok om Apothekernes Laboratorium.

Eksklusiv moskus workshop, vinter

Fruen og jeg tilbyr moskus workshop for amatører og proffe fotografer på vakre Dovrefjell. Vinteren på Dovrefjell kan være både hard og kald. Alt ligger til rette for fantastiske bilder og ikke minst minnerike opplevelser!

Færøyene – spektakulært, vilt og vakkert

” – Takk for at jeg har fått oppleve Færøyene på en annen måte enn vanlig turist - hele turen har vært en fantastisk reise. Stor porsjon inspirasjon + motivasjon for å fotografere landskap i Norge :). Terningkast: 6.”

Vinneren av 'Høst' kåret

Det ble Knut Valberg fra Bodø som vant med bildet Høst på Nordsia.

Fotograf Lene Marie Fossen har gått bort

Lene ble kjent for å bruke seg selv og sykdommen sin i bildene hun lagde – mest som terapi for seg selv, men også som en øyeåpner for oss andre.

Canon annonserer ny 1Dx

Ut fra det Canon har offentliggjort, kan det se ut som de har lagt fra seg frykten for å kannibalisere egne produkter, og virkelig slått på stortromma med ny og spennende teknologi

Superkompakt 70-200 fra Canon og en ny 85mm f/1.2

Canon lanserer RF 70-200mm f/2.8L IS USM for EOS R-systemet. Den er mye mindre enn det vi er vant til på slike objektiver. De lanserer også en RF 85mm f/1.2L USM DS.

Fujifilm X-Pro3

Ny og enda mer klassisk versjon at et allerede klassisk kamera. Vi har lekt oss litt med det.

Bli Årets nordiske naturfotograf

Natur&Foto inviterer dere nok en gang til å delta i Nordens største naturfotokonkurranse NNPC 2020

Den etterlengtede Olympus E-M5 Mark III

Olympus har endelig lansert en ny modell i sin kompakte men værtette og kraftige E-M5-serie.

Utstillingen "Bare bilder"

Utstillingen viser 24 bilder fra Trond M. Skarets 10 siste års produksjon. Temaet er hovedsaklig akt (Fine Art Nudes).

Fotoworkshop i pulserende og mystiske Japan

Vi skal fotografere Sumobryting og kampsport, myldrende gateliv, templer, zen-hager, geishaer, te-sermonier og fremmed kultur. Vi skal bli godt kjent med hverandre, få nye venner og ha sosiale middager hvor bildene står i fokus. Dette blir en opplevelse for livet. Japan er eksotisk, mystisk og spennende. Vi skal ta pulsen på Tokyo og møte fortidens mystikk i Kyoto. Japan er landet fylt av kontraster med sin enormt lange historie og tradisjoner, til storbyliv og subkulturer som bare finnes der.

Avstemningen er i gang

Nå kan du stemme på favorittbildet ditt i fotokonkurransen vår

NUDES

En enestående samling fotografier av noen av verdens aller vakreste kvinner!

Vinterland Vesterålen – workshop i kreativ & eksperimentell naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 19.–23. februar 2020.]

Antarctica

En ny utstilling av Roger Brendhagen.

Utstilling: Lys på Mørke

Et kunstfotografisk prosjekt med fokus på åpenhet omkring psykisk helse.

Kropp i bevegelse

En workshop med mye praktisk jobbing. Fokuset disse tre dagene ligger på å ta bilder av kropp i bevegelse. Nøkkelen er å lære når du skal ta bilde for å fange bevegelsen.

Vinneren av 'Gatefoto' kåret og ny runde er i gang.

Det ble Øystein Røsok fra oslo som vant med bildet fruktdama.

Legen anbefaler fotografering som terapi

Lege og fotograf Torkil Færø har utgitt boken «Kamerakuren» der han tar for seg ulike personlige egenskaper og anbefaler en fotokur for hver av disse du måtte ha problemer med.

Bli en landskapsspesialist

Dette kurset er for deg som ønsker å bli en spesialist i landskapsfotografering!

Padletur i Canada's Villmark

Bli med på en padletur i Canada med Øyvind Martinsen, og opplev ekte villmark!

Bli en landskapsspesialist

Dette kurset er for deg som vil bli spesialist i landskapsfotografering!

Bli en landskapsspesialist

Dette er kurset for deg som vil lære å bli en spesialist i landskapsfotografering!

Making a difference through photography

På Aker brygge finner du nå en utendørsutstilling med en del sterke bilder fra hele verden. Bilder om håp, frykt, ødeleggelse og muligheter.

2680 Vågå – Et historisk praktverk fylt med inspirasjon

«2680 Vågå» forteller 30 års historie om Krogvold Workshop i tekst og bilder. Her er det mye inspirasjon å hente for alle som vil lære noe nytt.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med Terje Skåre 24/9

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine!

Alopecia - Hel uten hår

I utstillingen Alopecia – Hel uten hår forteller vi historien til 11 kvinner som i ulike faser av liver har opplevd å miste håret. Utstillingen består av 11 portretter og korte personlige tekster fra modellene.

Videregående kurs i Lightroom Develop

Nå kommer det lenge etterspurte kurset for de som har lært det grunnleggende i Lightroom Classic og ønsker å fordype seg i programmets redigeringsmuligheter. Med dette kurset lærer du å gå noen steg videre i å utnytte mulighetene i programmet skikkelig – både teknisk og kreativt. [Tønsberg, 3.–5. januar 2020]
Åpne uskalert versjon i eget vindu