Kreativ Arbeidsflyt med Adobe Lightroom

Lær kreativ arbeidsflyt med Adobe Lightroom på dette 2 dagers kurset i Moss.

FOREDRAG: The past and future of media med Bjarke Calvin

Hva er neste steg i den digitale utviklingen? Bli med på spennende foredrag med MIT-fellow og utvikler av Magnum In Motion, Bjarke Calvin, 9. mars kl 18:00!

INSPIRERENDE GRUNNKURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.

Mentorprogram med Cheryl Newman & gjester vår 2020

Trenger du hjelp og veiledning på egne fotoprosjekt? Gjennom mentorprogrammet ledet av den anerkjente bilderedaktøren og kuratoren Cheryl Newman, vil du få variert veiledning, fokuserte bildediskusjoner, inspirasjon og nyttig input.

Photoshop | Introduksjonskurs på fire kvelder

Vil du lære hemmeligheten bak Photoshop? Fotografenes profesjonelle arbeidsverktøy gir fantastiske muligheter i forbedring og etterarbeid på dine bilder – og i dette kurset får du en intensiv introduksjon!

Åpen kveld: Trend forecasting 19. februar kl 17:00!

Hvordan vet man hvilke trender som kommer? Bli med på åpen kveld hos School of Fashion Industry & Bilder Nordic for en interessant workshop i hvordan man forutser trender, og jobbe med konsepter basert på trend! En super mulighet til å bli kjent med skolene & snakke med studenter og rektorer!

Foto-workshop California, Nevada og Utah 26.1 - 9.2 - 2021

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!

EKSTRA workshop med VEE SPEERS - Create your unique visual style

Den første workshopen med Vee Speers ble raskt utsolgt. Hun har derfor valgt å sette opp en ekstra workshop fra 19 - 22 mars i Oslo. Det blir tre dager dager fylt med inspirasjon, magi, rariteter, fotografering, foredrag, latter, energi, rekvisitter, styling og mye mer!

Modellkurs og fotoshoot

Donna Ioanna holder et modellkurs for alle.

Workshop i Georgia: Rik kultur og heftig landskap

Kaukasus kaller! Et av verdens eldste land, Georgia, har seilt opp fra glemselen som en favoritt de siste årene. Her snakker vi fabelaktig og utemmet natur, helt fra Svartehavets bølgeskvulp til øverste, ville fjelltopp. Stikkord er rik kultur, klostre, flere hundre år gamle svovelbad, gjestfrihet, høy vin- og matkultur – pluss svimlende utsikter og bildemuligheter som kan ta pusten fra oss. Bli med!

Workshop for tilstedeværelse og handlekraft i Italia: Kamerakuren – fotografér deg bedre

I middelalderlandsbyen Villa Faraldi finner vi ypperlige forhold for Kamerakuren workshop. En vakker og fredelig landsby, hvor norske kunstnere har funnet inspirasjon i generasjoner, blant annet Franz Widerberg, Kolbein Falkeid og Inger Sitter. Sammen skal vi en hel uke fokusere på kameraets helsebringende kraft, et verktøy som kan gi både bedre livsmestring og bedre bilder!

Bortgjemt perle med stolte tradisjoner

Bli med til Montenegro, den bortgjemte perlen med de stolte tradisjonene. Vi ønsker hjertelig velkommen til Herceg Novi! Grunnlagt i 1382, med dramatisk historie og storslagen utsikt mot Adriaterhavet. Hvordan Montenegro kan ha gått under radaren så lenge er et mysterium. Her er middelhavsklima og et sterkt kulturelt mangfold, bygget på mange og forskjellige tradisjoner. Folket er kjent for sin raushet og ærlighet. Hvordan vil du tolke Montenegro gjennom kameraet?

FIGURE STUDY MASTERCLASS MED GREG GORMAN - en av verdens mest kjente portrett og aktfotografer

Greg Gorman inviterer til en magisk to dagers workshop i aktfotografering. Det handler om å se og å gi regi i en sårbar setting. Greg går grunding gjennom hvordan å kommunisere med modellen for å oppnå det beste resulatet. Han deler sine verdifulle hemmeligheter og viser kunsten i å fremheve de riktige formene i aktfotografering. Ønsker du å lære hva som kreves for å lyssette aktmodeller har du en unik mulighet til å lære av en mester. Vi kan love deg et høyt energinivå, gode samtaler, dyktige modeller, foredrag og inspirasjon. Greg er en generøs veileder, og deler av sin erfaring hvor han alltid jobber tett på alle deltakerne.

Kamerakuren workshop: Finn ro, fokus og handlekraft

Kamerakuren workshop med livsmestring og fotografi i fokus. Dette passer for deg som ønsker å lære bedre livsmestring – og som synes det høres spennende ut å bruke kamera som verktøy. Kameraet er et søkeinstrument, og vi skal bruke det til å finne fokus, ro og handlekraft. Sammen skal vi reflektere over bildene vi tar, se om det er noe vi kan forandre og forbedre, både i bilder og i liv. Passer både for nybegynnere og mer erfarne. Det er nemlig ikke forbeholdt de syke eller dårlige å bli bedre! – Velkommen –

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

Klassisk ballett ved Vinterpalasset i St Petersburg

Bli med på en workshop i St. Petersburg du sent vil glemme. Sammen med den Russiske fotografen Mark Olich, vil du følge noen av de beste danserne i Russland uken før opptreden på Vinterpalassets teaterscene. Workshopen kulminerer med back-stage pass under LIVE forestillingen på Vinterpalasset, der du kan fotografere bak scenen, fra galleriet og fra publikumssiden.

Let There Be Light(painting) med Ragne K. Sigmond

Å mestre lys er en av de viktigste ferdighetene til en fotograf. På vår workshop med Ragne Kristine Sigmond vil vi utforske lysets magi, og leke oss med lange eksponeringstider i mørke omgivelser.

It's SHOT, Now What?

Hvordan presenterer og markedsfører du fotografiet ditt? Har du valgt de riktige bildene på nettstedet ditt, har du en tydelig profil på sosiale medier? Kommer du ut til riktig publikum? Hva med priser, opplag, copyright? Hvordan presenterer du arbeid for gallerier, og hvordan forbereder du en portfolio review. Alt dette og mer vil bli besvart på Julie Grahame sin workshop.

Minimalistisk/ meditativ landskapsfotografering ISLAND

Bli med på NORDphotography's workshop til sagaøya Island med den inspirerende instruktør duoen Jacob & Alissa Hessler. Dette er en workshop for de som ønsker å utvide sin horisont, med en minimal og moderne tilnærming til tradisjonell landskapsfotografering. Her er det ingen postkort bilder, men fokus på et mer kunstnerisk utrykk av landskapet.

Kamera Trinn II - ta bildene dine til neste nivå

“-Kurset var et fint supplement til Trinn I. Vi fikk godt med praktiske tips både til innstillinger på kamera, samt å se etter “riktig” motiv. Et virkelig inspirerende kurs som gjorde at jeg umiddelbart fikk lyst til å gå ut å ta bilder, anbefales!”

Komposisjon og lys - lag blikkfang i dine bilder

“Mye nyttig læring. Føler meg mer kompetent til å gå ut og fotgrafere – og har lært mange teknikker. Gøy! Pedagogisk og kunnskapsrik kursleder.”

Fotokurs langs Akerselva

Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter. Lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Workshop Fuglefjell Finnmark

7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!

Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre 26/3

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre!

Grunnkurs Foto med Terje Skåre 23/4

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.

Grunnkurs Foto med Terje Skåre 5/2

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.

Bedre Bilder - helgekurs 18/4 - 19/4

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

Bedre Bilder - helgekurs 25/1 - 26/1

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 22/4

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 19/5

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 16/6

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.
Åpne uskalert versjon i eget vindu