Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på en spesialisert landskapsfoto workshop med Øyvind Martinsen i spektakulære Romsdalen.

Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på en foto workshop med Øyvind Martinsen med fokus på landskapsfotografering i spektakulære Romsdalen!

Foredrag på nett med Johnny Haglund

Siden vi ikke kan ha foredrag med publikum tilstede, tar vi det heller på nett. 4 runder, med mulighet for å stille spørsmål underveis.

Lær å bruke ditt kamera - lag flotte bilder

“- Jeg har lært veldig mye, engasjerende kursholder med masse kunnskap. Gleder meg til å dra hjem og prøve det ut.” @frutanem/Instagram

Lag Fotobok i Lightroom, lær av fotografen

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennede design på Fotoboken.

Workshop Nordlys Alta

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%! Nytt i år er båttur med fuglefotografering på Altafjorden!

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 15-19 juni.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med nytt tema hver dag. Det blir fotoutflukter til mange spennende lokaliteter, personlig oppfølgning, og mye nytt å lære.

Makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Få kontroll på teknikken og lær hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden, - bli med inn!

Fotokurs i Skåbu - Hesteslipp i fjellet

Hesteslipp i fjellet er en gammel tradisjon, og hver sommer slippes det hester i blant annet Sikkilsdalen - Sikkilsdalseter. Sikkilsdalen regnes som arnested for den moderne hesteavlen i Norge. I 1868 ble hingsten Veikle Balder sluppet i den vakre fjelldalen, og startet eventyret som rundet 150 år i 2018. NHS har ansvar for slippet i Sikkilsdalen der det går tre hingster med hver sine hoppefølger. Dette er en begivenhet det er veldig gøy og lærerikt å fotografere. Det byr på utfordringer og læring for både nybegynnere og godt øvede fotografer. Det er mulig å fotografere hestene i landskap også etter slippene lenger inn i dalen.

ÅPEN KVELD: Design med Rebecca Hawkes

Kan du de enkle designprinsippene? Design omfatter mye, men uansett bruk kommer alt fra noen grunnleggende prinsipper – bli med på åpen kveld med Rebecca Hawkes og få en spennende innføring i alle måter design kan brukes på i dag!

Redigering Lightroom - nybegynnerkurs

Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet?

Foredrag: Hvordan kan naturfoto redde verden?

Kan naturfotografiet være med å fikse klimaproblemene? Naturfotograf Kai Jensen tar deg med på en reise inn i naturfotografiets verden. Her ser vi nærmere på hvordan naturfotografi kan brukes som et verktøy for å sette klimakrisen på dagsordenen. Velkommen til spennende og aktuelt foredrag!

Venezia workshop, reise og gatelivs-foto

Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en langhelg, tilsammen fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera.

Eksotisk Fotoreise til Regnskog

Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!

Eksotisk Fotoreise til Regnskog

Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!

Kreativ Arbeidsflyt med Adobe Lightroom

Lær kreativ arbeidsflyt med Adobe Lightroom på dette 2 dagers kurset i Moss.

FOREDRAG: The past and future of media med Bjarke Calvin

Hva er neste steg i den digitale utviklingen? Bli med på spennende foredrag med MIT-fellow og utvikler av Magnum In Motion, Bjarke Calvin, 9. mars kl 18:00!

INSPIRERENDE GRUNNKURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.

Mentorprogram med Cheryl Newman & gjester vår 2020

Trenger du hjelp og veiledning på egne fotoprosjekt? Gjennom mentorprogrammet ledet av den anerkjente bilderedaktøren og kuratoren Cheryl Newman, vil du få variert veiledning, fokuserte bildediskusjoner, inspirasjon og nyttig input.

Photoshop | Introduksjonskurs på fire kvelder

Vil du lære hemmeligheten bak Photoshop? Fotografenes profesjonelle arbeidsverktøy gir fantastiske muligheter i forbedring og etterarbeid på dine bilder – og i dette kurset får du en intensiv introduksjon!

Åpen kveld: Trend forecasting 19. februar kl 17:00!

Hvordan vet man hvilke trender som kommer? Bli med på åpen kveld hos School of Fashion Industry & Bilder Nordic for en interessant workshop i hvordan man forutser trender, og jobbe med konsepter basert på trend! En super mulighet til å bli kjent med skolene & snakke med studenter og rektorer!

Foto-workshop California, Nevada og Utah 26.1 - 9.2 - 2021

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!

EKSTRA workshop med VEE SPEERS - Create your unique visual style

Den første workshopen med Vee Speers ble raskt utsolgt. Hun har derfor valgt å sette opp en ekstra workshop fra 19 - 22 mars i Oslo. Det blir tre dager dager fylt med inspirasjon, magi, rariteter, fotografering, foredrag, latter, energi, rekvisitter, styling og mye mer!

Modellkurs og fotoshoot

Donna Ioanna holder et modellkurs for alle.

Workshop i Georgia: Rik kultur og heftig landskap

Kaukasus kaller! Et av verdens eldste land, Georgia, har seilt opp fra glemselen som en favoritt de siste årene. Her snakker vi fabelaktig og utemmet natur, helt fra Svartehavets bølgeskvulp til øverste, ville fjelltopp. Stikkord er rik kultur, klostre, flere hundre år gamle svovelbad, gjestfrihet, høy vin- og matkultur – pluss svimlende utsikter og bildemuligheter som kan ta pusten fra oss. Bli med!

Workshop for tilstedeværelse og handlekraft i Italia: Kamerakuren – fotografér deg bedre

I middelalderlandsbyen Villa Faraldi finner vi ypperlige forhold for Kamerakuren workshop. En vakker og fredelig landsby, hvor norske kunstnere har funnet inspirasjon i generasjoner, blant annet Franz Widerberg, Kolbein Falkeid og Inger Sitter. Sammen skal vi en hel uke fokusere på kameraets helsebringende kraft, et verktøy som kan gi både bedre livsmestring og bedre bilder!

Bortgjemt perle med stolte tradisjoner

Bli med til Montenegro, den bortgjemte perlen med de stolte tradisjonene. Vi ønsker hjertelig velkommen til Herceg Novi! Grunnlagt i 1382, med dramatisk historie og storslagen utsikt mot Adriaterhavet. Hvordan Montenegro kan ha gått under radaren så lenge er et mysterium. Her er middelhavsklima og et sterkt kulturelt mangfold, bygget på mange og forskjellige tradisjoner. Folket er kjent for sin raushet og ærlighet. Hvordan vil du tolke Montenegro gjennom kameraet?

FIGURE STUDY MASTERCLASS MED GREG GORMAN - en av verdens mest kjente portrett og aktfotografer

Greg Gorman inviterer til en magisk to dagers workshop i aktfotografering. Det handler om å se og å gi regi i en sårbar setting. Greg går grunding gjennom hvordan å kommunisere med modellen for å oppnå det beste resulatet. Han deler sine verdifulle hemmeligheter og viser kunsten i å fremheve de riktige formene i aktfotografering. Ønsker du å lære hva som kreves for å lyssette aktmodeller har du en unik mulighet til å lære av en mester. Vi kan love deg et høyt energinivå, gode samtaler, dyktige modeller, foredrag og inspirasjon. Greg er en generøs veileder, og deler av sin erfaring hvor han alltid jobber tett på alle deltakerne.

Kamerakuren workshop: Finn ro, fokus og handlekraft

Kamerakuren workshop med livsmestring og fotografi i fokus. Dette passer for deg som ønsker å lære bedre livsmestring – og som synes det høres spennende ut å bruke kamera som verktøy. Kameraet er et søkeinstrument, og vi skal bruke det til å finne fokus, ro og handlekraft. Sammen skal vi reflektere over bildene vi tar, se om det er noe vi kan forandre og forbedre, både i bilder og i liv. Passer både for nybegynnere og mer erfarne. Det er nemlig ikke forbeholdt de syke eller dårlige å bli bedre! – Velkommen –

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

Klassisk ballett ved Vinterpalasset i St Petersburg

Bli med på en workshop i St. Petersburg du sent vil glemme. Sammen med den Russiske fotografen Mark Olich, vil du følge noen av de beste danserne i Russland uken før opptreden på Vinterpalassets teaterscene. Workshopen kulminerer med back-stage pass under LIVE forestillingen på Vinterpalasset, der du kan fotografere bak scenen, fra galleriet og fra publikumssiden.
Åpne uskalert versjon i eget vindu