Vaier
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 35-70mm f/2.8 AF-D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roy Helge R.
Enkelt og i bunn og grunn figurativt, men utsnitt og komposisjon gir meg en følelse av at dette er en abstrakt historie som forteller mye mer enn det gjør sånn helt direkte. Kanskje litt flyvende ord, men det jeg vil si er at dette bildet, med de tre-fire elementene fra hverdagslivet skaper en sammenheng som er større enn hvert enkelt element satt sammen.

Dette synes jeg var både vakkert og interessant.
H. Christopher H.
Det enkle er ofte det beste! For meg et engasjerende bilde ut av nesten ingenting, og viser at bare man har øynene med seg, så er det motiver nesten overalt. Den orange-røde fargen gir et varmt og blidt uttrykk til å bli glad av. Vaieren skaper en interresant figur med sin krøll og struktur. Komposisjonsmessig ligger den plassert langs diagonalen og du får skjøten i døren og låsemekanismen i en loddrett motsetning. Dette blir veldig bra opplever jeg. Har lurt litt på om du burde klonet vekk noen av merkene i kontaineren, men selv om de trekker oppmerksomhet, så holder jeg meg som betrakter i bildet så jeg mener det bare bidrar til å gjøre bildet mer levende og dynamisk for betrakteren. Litt pirk er at vieren desverre ser litt uskarp ut i ca nedre høyre kvadrant på min skjerm. Jeg har nylig lekt litt med et program som heter Focus Magic på et par av mine bilder som har litt tilsvarende problem. Det er ingen erstatning for korrekt fokus i utgangspunktet, men på det bildet jeg har lekt med klarer det å få til overraskende bra forbedring. Jeg konsenterer meg om den delen jeg vil ha fikset og så masker jeg det inn etterpå. Du kan laste ned en prøveversjon som prosesserer inntil 10 bilder. Merk at det overskriver filen du jobber med når du bruker stand alone programmet.
Mvh Chr
Kjetil D.
Lekker kombinasjon med oransje og metall. Stilfull og finurlig komposisjon.
Litt synd med den kraftige ripa på veggen. Synes bildet hadde blitt mer ryddig og stilrent uten den.
Tarjei L.
Takk for kommentarene! Jeg var selv usikker på ripen, men kom til at å fjerne den ville gjort bildet for rent.
Tarjei L.
Takk for kommentarene! Jeg var selv usikker på merkene, men kom til at å fjerne dem ville gjort bildet for rent.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu